Skip to content
Bars en Barbladen

Over het product

Bars en barbladen

Rosval produceert en levert RVS werkbladen, top- en barbladen en achterwanden van zeer hoge kwaliteit en geheel naar wens van u als opdrachtgever. Een roestvrijstalen blad is veel hygiënischer en eenvoudiger schoon te maken dan andere bladen. Alle bladen zijn bovendien voorzien van een solide versteviging.

 

Meer over het product

Rosval biedt verschillende bewerkingsmogelijkheden om het oppervlakte van uw blad perfect aan te laten sluiten bij uw wensen. Ook kunt u kiezen uit diverse afwerkingen om de randen van uw blad geheel naar uw wens te laten maken. 

Onze spoelbakken zijn ingelaste, diepgetrokken RVS bakken met een afvoerplug en standpijp met zeef. De plaats van de lekroosters kunt u hierbij zelf bepalen. Net als de keuze voor een glazensproeier/spoelkruisWaar u ook voor kiest, kwaliteit en design worden gegarandeerd! 

Wilt u een kijkje in de keuken? U bent van harte welkom in onze Rosval Experience Centres waar u de grootkeuken producten van Rosval zelf kunt ervaren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze Projectadviseurs. Wij staan u graag te woord!