Skip to content

Rosval Experience Centre Best (NL)

Een eigen grootkeuken als Experience Centre

Naast onze fabriek in Best, hebben we tevens het Rosval Experience Centre Best. Het Experience Centre is een grootkeuken showroom gevuld met het vakwerk van Rosval, welke ook gebruikt wordt als kookstudio. Wij bieden u hiermee de uitzonderlijke kans om onze grootkeuken producten te testen, te ervaren en zelfs een kookworkshop te volgen. Wilt u zelf de grootkeuken producten van Rosval ervaren? Wij verwelkomen u graag in ons Experience Centre!

Essence Culinair

De superluxe grootkeuken van ons Experience Centre wordt op dit moment gerund door ‘Essence Culinair’. Essence Culinair staat garant voor culinair hoogstaand koken. Dus niet “kokkerellen”, maar echt koken! Of het koken nu het sluitstuk is van een teambuilding of meeting of het begin is van een groepsevenement: de werkwijze blijft gelijk.

U kunt in ons Experience Centre terecht voor demo’s, kookworkshops, (culinaire) vergaderingen en clubavonden. Neem hier contact op met Essence Culinair om te informeren naar de mogelijkheden.


Maak een afspraak met onze projectadviseur

Stap 1
Maak een afspraak met een van onze projectadviseurs. In een persoonlijk gesprek horen wij graag uw wensen en behoefte en hoort u van ons wat de mogelijkheden zijn.

Stap 2
Wilt u ervaren wat er allemaal mogelijk is met een Rosval grootkeuken? Neem een kijkje in de Rosval Experience Centres. Een uitzonderlijke kans om onze producten te testen.

Stap 3
Ontvang een offerte en exclusieve tekening op maat. Zo heeft u een overzichtelijk beeld van al uw wensen uitgewerkt op papier.