Skip to content

Ontdek de mogelijkheden

Ruim 40 jaar hebben wij een sterk portfolio opgebouwd bij onze opdrachtgevers binnen de topgastronomie. Onze opdrachtgevers variëren van restaurants, strandpaviljoens, traiteurs, cateringbedrijven, patisserie, hotels & hotelketens, tot aan slagerijen en instellingen. Dit scala aan opdrachtgevers maakt ons trots, maar het zorgt er bovendien voor dat wij deskundigheid en ervaring meebrengen. Laat u inspireren door alle projecten op deze pagina. 

Het recept van de klant is ons maatwerk!

“Rosval maakt het bijzonder dat je de keuken zelf kan samenstellen, uiteraard in samenwerking met Rosval. Dus het hele fornuis is helemaal ingevoerd naar onze wensen. Je kunt de frituur, de grill, de watercooker en de inductieplaten op de plaatst hebben waar je ze wilt, hoe groot je ze wilt en in welk formaat je ze wilt.”

Noble Kitchen*

Bij Noble Kitchen draait alles om – de naam zegt het al – de keuken. De keuken is het hart waar smaak- en sfeerbeleving ontstaan. Bij Noble Kitchen ontdekt u pure smaken van over de hele wereld in gerechten die herkenbaar, maar verrassend en onderscheidend zijn bereid. U geniet van heerlijke, eerlijke gerechten van de robata-yaki – de Japanse manier van barbecueën. De sushi-chef bereidt ter plekke de lekkerste en mooiste sushi en sashimi. 

Noble Kitchen bevindt zich in een gloednieuw, iconisch pand op het adembenemende terrein van Bernardus Golf in Cromvoirt. 

“Waarom Rosval fijn is om mee te werken? Het is een degelijk merk, dat al sinds jaar en dag bestaat. Ze weten waar ze over praten en hebben in de praktijk meegemaakt hoe het werkbaar is. “

Nieuwsgierig naar ons nationaal en internationaal geleverde maatwerk?

Maak een afspraak met onze projectadviseur

Stap 1
Maak een afspraak met een van onze projectadviseurs. In een persoonlijk gesprek horen wij graag uw wensen en behoefte en hoort u van ons wat de mogelijkheden zijn.

Stap 2
Wilt u ervaren wat er allemaal mogelijk is met een Rosval grootkeuken? Neem een kijkje in onze Rosval Experience Centres. Een uitzonderlijke kans om onze producten te testen.

Stap 3
Ontvang een offerte en exclusieve tekening op maat. Zo heeft u een overzichtelijk beeld van al uw wensen uitgewerkt op papier.