Skip to content

Over Rosval

Ruim 45 jaar geleden werd het eerste professionele Rosval keukenfornuis voor de horeca geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot dé keukenproducent voor de topgastronomie in de horeca, hotellerie en instellingen.

Missie

Rosval loopt sinds jaar en dag voorop in de ontwikkeling, productie, levering en installatie van roestvrij staal producten voor de keukentechniek. Kwaliteit en maatwerk, dat is onze belofte. De kracht van Rosval is dat we alles exact volgens de wensen van de opdrachtgever op maat én handgemaakt fabriceren. Dit in combinatie met jarenlange ervaring en oog voor detail vormen het juiste concept voor een keuken op maat.

Download hier onze bedrijfsbrochure: Rosval Bedrijfsbrochure

Visie

Verwachtingen overtreffen, dat is wat u als klant van ons mag verwachten. Om dat te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. In elk product, groot of klein, dat door Rosval gefabriceerd wordt, is deze gedegen vakkennis terug te zien. 

Aan de professionele keukenproducten ziet u onze passie. Met alle disciplines onder één dak en korte communicatielijnen houden wij alle onderdelen van het project in eigen hand.

Vakmanschap

Bij Rosval wordt alles exclusief voor de klant ingetekend, ambachtelijk geproduceerd en geïnstalleerd. Wij geloven niet in één standaard keuken. Wij geloven in maatwerk in combinatie met kwaliteit. Geen een chef is hetzelfde, dus ook geen een keuken. Een keuken moet volledig op de wensen van de chef worden samengesteld, zo ook de routing van de keuken, de RVS werktafels en de apparatuur. En dit alles moet van hoge kwaliteit zijn, om zo een duurzame keuken te produceren. Om dat te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. Kwaliteit en maatwerk, dat is onze belofte!

Benieuwd hoe dit er in praktijk uitziet? Bekijk onze projecten.

Met passie mooie producten maken, dat is onze missie. Hoe we dit doen:

Maatwerk

Rosval maakt keukens op maat op basis van de ideeën, wensen en behoeftes van onze klanten.

Vakmanschap

Rosval werkt uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen.

Duurzame kwaliteit

Rosval werkt enkel met eersteklas randapparatuur en de beste keukentechniek. Onze energiezuinige apparaten zijn minder milieubelastend en schelen aanzienlijk in kosten.

Zekerheid

Rosval voert altijd een strenge kwaliteitscontrole uit tijdens en na het productieproces en biedt daarnaast 10 jaar garantie op de Rosval constructie.

Gastvrijheid

Rosval heeft een eigen technische dienst voor montage, service en onderhoud om u zo altijd te kunnen ondersteunen wanneer dit nodig is.

Innovatie

Rosval wil voorop (blijven) lopen en voldoen aan de laatste wensen en eisen in de moderne keuken.