Skip to content

Orangerie & Feestzaal ’t Krekelhof

Met uitzicht op het Albertkanaal en vlakbij het centrum van Hasselt, is het goed toeven in ’t Krekelhof. Een uitgesproken plek waar Jeroen Leenaerts en Chef Gert Maessen zich gespecialiseerd hebben in maar één ding, het verzorgen van diners en feesten voor groepen vanaf 15 personen in 6 verschillende zalen.

Uitvoering

De doorslaggevende factor om voor Rosval te kiezen kwam na het bezoek aan de fabriek in Best (NL). Met als resultaat een complete grootkeukeninrichting uitgerust met 2 plancha’s en 8 grote gasbranders.

In een kleine verlaging van de kachel zijn 2 grote inductieplaten aangebracht die ervoor zorgen dat de huisgemaakte soepen en sauzen makkelijk verwerkt kunnen worden. Een groot meesterwerk is de afzuigkap die met één lasnaad overloopt in de afzuigkap voor de ovens en friteuses. Er zit dus geen plafondstuk tussen, waardoor een esthetische RVS afzuighemel is ontstaan.

Sierstuk van de keuken is de 7 meter lange uitgifte die uitgerust is met 3 zones halogeen warmtelampen die onafhankelijk van elkaar kunnen werken.

Opdrachtgever:

’t Krekelhof

Jaar:

2014

Locatie:

Hasselt

Status:

Afgerond