Pulitzer Amsterdam

Ontmoet typisch Amsterdamse elegantie in een verrassend doolhof van vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw. Het Pulitzer is een unieke mix van historisch en modern vakmanschap, verscholen in de iconische grachtengordel.

Pulitzer heeft een hartstochtelijke voorkeur voor elegant culinair vakmanschap. Pulitzer Garden is het onverstoorbare café om op adem te komen gedurende de hele dag. Restaurant Jansz. serveert simpele, maar schitterend gemaakte gerechten met inspiratie uit de klassieke Europese keuken. De Pulitzer’s Bar is de perfecte plek om in stijl te genieten van een onberispelijk gemixt drankje.

Uitvoering

Rosval plaatste bij Pulitzer een complete professionele keukeninrichting met o.a. twee Rosval Topline fornuizen inclusief inductiekookplaat, pastacooker, waterbadgrill, warmhoudladen en Rosval Easy-Cooling®. Ook zijn hier salamanders, Rosval friteuses®, multi cookers en combi steamers geplaatst.

The Traveller Zuid

De culinaire ontdekkingsreis van The Traveller zet zich voort in de Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid. Het fraaie en opvallende horecapand ligt aan het Europaplein, pal naast de Rai. The Traveller Zuid is hier een levendige ontmoetingsplek voor omwonenden, ondernemers, studenten en congresbezoekers.

Op de menukaart staat een mix van de lekkerste traditionele wereldgerechten, bereid in onze hypermoderne open keuken. Veel gerechten zijn bedoeld om met elkaar te delen, zoals dat in verschillende landen de eetcultuur is.

Uitvoering

Rosval plaatste bij The Traveller Zuid een professionele keukeninrichting in de open keuken met o.a. een Rosval Topline fornuis inclusief inductiekookplaat, Rosval friteuse®, pastacooker, waterbadgrill en Rosval Easy-Cooling®. Ook zijn hier een uitgiftemeubel met warmtebrug en een salamander en saladette geplaatst.

Arsenaal 1824

Midden in het bruisende centrum van Nijmegen vind je Arsenaal 1824, een horecabedrijf voor jong en oud dat bestaat uit een modern hip Grand Café en een sfeervol Restaurant. Geniet van de lekkerste gerechten uit de Franse, Mediterrane en Oosterse keuken, mooie wijnen en heerlijke speciaal bieren.

Uitvoering

Voor Arsenaal 1824 heeft Rosval de gehele grootkeuken inrichting voor zowel het Restaurant als het Grand Café mogen verzorgen.

Restaurant De Buffel

Restaurant De Buffel is een bekende ontmoetingsplek in Best. Het restaurant kent een grote kring vaste gasten, maar ook passanten en bedrijven weten de weg naar De Buffel te vinden. De eigenaren, Emmy en Koen, ontvangen je met open armen en geven het centrum van Best hiermee extra levendigheid.

Uitvoering

Bij De Buffel heeft Rosval een mooie open keuken mogen plaatsen, o.a. voorzien van 2 combisteamers en een salamander. Het bijzondere aan deze keuken is de elektrische heidebrenner grill. Maar de echte eyecatcher binnen deze keuken is het met hout ombouwde uitgiftenmeubel wat voorzien is van een prachtig marmeren blad. Naast deze fantastische open keuken heeft Rosval ook de voorbereidingskeuken, vaatwasstraat en koel- en vriescellen mogen plaatsen.

Van der Valk Hotel Kasteel TerWorm

Kasteel TerWorm, een exclusief kasteelhotel waar u heerlijk kunt onthaasten. Zo kunt u wegdromen in één van de 40 luxe kamers of vorstelijke suites en ontwaken in Limburgse weelde. Ook kunt u zich laten verrassen door de enthousiaste keukenbrigade. Onder leiding van Chefs de Cuisine Chris Köster & Kilian Anders geniet u van de beste streek- en seizoensproducten en begeleidende wijnen.

Uitvoering

Wij zijn ontzettend trots dat wij dit mooie bedrijf van een volledig op maat en handgemaakte grootkeuken hebben mogen voorzien. Een bekroning op ons werk zijn natuurlijk de gezichten van deze chefkoks. Want zeg nu zelf, die spreken boekdelen toch?

Hotel Beaumont Maastricht

Hotel Beaumont staat voor klassieke allure gecombineerd met tijdloos design en een focus op comfort, service en gastvrijheid. Bij restaurant Harry’s van Hotel Beaumont geniet u van zowel ontbijt, lunch, brunch als diner.

Uitvoering

Een mooie open keuken die uitkijkt op het prachtig vernieuwde restaurant. Naast het Rosval fornuis met inductie kookplaten, de salamander en de combi steamer zijn hier ook diverse koel- en vrieswerkbanken geïnstalleerd. Wij wensen team Beaumont veel kookplezier en danken hen voor de fijne samenwerking!

La Butte Aux Bois**, Lanaken (B)

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België ligt aan de ingang van het Nationaal Park Hoge Kempen. Van de ruime terrassen die een idyllische sfeer bieden tot het prachtige uitzicht op de prachtig aangelegde tuin. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

Uitvoering

Bij dit project zijn drie grootkeukens gerealiseerd. Een bistrokeuken, een banquetingkeuken en een grootkeuken voor het twee sterrenrestaurant La Source. Ook de rubberloze koelwerkbanken, Easy-Cooling®, en inductiekookvelden zijn toegepast in deze grootkeukens.

Bekijk hier het artikel van La Source in Saisonnier

Noble Kitchen*

Na het onmiskenbare succes van restaurant Noble in ’s-Hertogenbosch, dat in 2016 werd bekroond met een Michelinster, is het tijd voor een geheel nieuwe uitdaging in Cromvoirt, gemeente Vught. Patron cuisinier Edwin Kats presenteert met gepaste trots Noble Kitchen* in Cromvoirt.

Uitvoering

De samenwerking tussen Edwin Kats, de architect, de projectontwikkelaar en onze projectadviseur liep dermate soepel dat Rosval de opdracht heeft gekregen om de restaurant keuken, spoelkeuken, productiekeuken en de koelcellen te produceren. In de keuken zijn de koelwerkbanken uitgerust met rubberloze koelingen Easy-Cooling®.

The Traveller

Op 4 november 2019 is een nieuw werelds restaurantconcept van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar van Visaandeschelde en THE ROAST ROOM, neergestreken in het groene hart van de campus van ING te Amsterdam Zuidoost.

Op culinair avontuur

Dit is het derde restaurant voor Michiel Deenik. Hij gaat dit avontuur aan samen met restaurantmanager Neal Valentijn en jeugdvriend Jeroen van Brussel. Het concept is geïnspireerd op hun gedeelde liefde voor reizen en de culinaire ontdekkingstocht die daarbij hoort.

Uitvoering

Bij The Traveller is een complete grootkeuken gerealiseerd met Rosval Easy-Cooling®, de rubberloze koelingen. Gasten kunnen in deze open keuken meekijken naar het werk van de chefs. Daarnaast is er bij The Traveller ook een uitgiftebank gerealiseerd voor de take away gerechten. In de grootkeuken zijn warmtekasten verwerkt en koelwerkbanken.

De levering van de grootkeuken had een grote impact. Door het drukke verkeer in de omgeving van lijndiensten moest de keuken ’s nachts worden geleverd. Hier draait Rosval zijn handen niet voor om en levert en monteert deze keuken dan ook in de nacht.

Hotel Amsterdam- Amstel

Hotel Amsterdam-Amstel is het eerste hotel van Van der Valk binnen de ring van Amsterdam. Vanaf zowel de A2 als de A10 is de L-vormige hoteltoren niet te missen. Door de perfecte locatie is het hotel zowel voor zakelijke als recreatieve bezoekers erg interessant.

Uitvoering

Rosval heeft de opdracht gekregen om de open keuken van ‘Restaurant Amstelle’ en het ontbijt- annex Live Cooking buffet ‘Buffet ’t IJ’ te ontwerpen en realiseren.

Voor de open keuken van ‘Amstelle’ is gekozen voor de stoere look van onze ‘Black Steel’ uitvoering. Uiteraard is het fornuis uitgevoerd met inductie en zijn de koelingen uitgevoerd met Rosval Easy-Cooling® (rubberloze koellades en deuren). In het Live Cooking buffet staat centraal een grote pizza- annex broodbakoven, waar het hotel haar eigen brood mee afbakt.

Naast het restaurant en het Live Cooking buffet heeft Rosval ook de kleine keuken en het barblad van Bar Moqum mogen leveren.