Grenshotel de Jonckheer

Bij het restaurant van Grenshotel de Jonckheer geniet u van specialiteiten uit de Belgisch-Franse keuken en diverse streekgerechten, altijd bereid met de beste versproducten. Voor zowel ontbijt, lunch als diner kunt u in het restaurant terecht. Het restaurant is elke dag geopend en biedt plaats aan 96 personen.

Uitvoering

Rosval heeft voor dit mooie restaurant een Live Cooking meubel geproduceerd en in 2019 geïnstalleerd.

De Rooi Pannen

Rooi Pannen Rosval keuken

Na de verbouwing van het leslokaal bij de Rooi Pannen in Eindhoven werden de nieuwe kookunits voor de leerlingen geplaatst. Daarnaast is er ook een kookeiland voor de docent geplaatst waar ook een leerling aan kan koken. In deze units is inductie verwerkt. Een kooktechniek waar de leerlingen nu les in gaan krijgen.

De meubels zijn allemaal uitgevoerd volgens de H1 norm. Dat betekent dat alle naden/hoeken rond aflopen en hierdoor makkelijk schoon te maken zijn.

Slagmolen**, Opglabbeek (B)

Ook sterrenchef Bert Meewis en zijn partner Karlijn Libbrecht van Restaurant Slagmolen kiezen voor Rosval. Begin 2015 breidt twee-sterrenrestaurant Slagmolen uit met een orangerie voor feesten.

Bert en Karlijn kozen ervoor om het totaalconcept te laten uitvoeren door één partij. Na een bezoek aan ons bedrijf was het voor hen al snel duidelijk dat Rosval de partij is met alle knowhow om dit te realiseren.

Uitvoering

Bert koos voor innovatie, terwijl Karlijn koos voor efficiëntie. Dit is natuurlijk het DNA van Rosval: naadloze werktafels, afgeronde RVS plinten, ledverlichting ingewerkt in de werktafels en koelingen zonder rubberen afdichting, Rosval Easy-Cooling®.

Schloss Lieser, Duitsland

Schloss Lieser is een prachtig kasteel dat in de stijl van Historisme is gebouwd in het gelijknamige wijndorp Lieser aan de Moezel. Het is het opvallendste historische gebouw in het dorp en staat al sinds 1981 onder monumentenzorg. In de tussentijd is het kasteel tot werelderfgoed verklaard.

Uitvoering

Tijdens een grootschalige renovatie plaatste Rosval een complete grootkeukeninrichting met een enorm hoog afwerkingsniveau.

Orangerie & Feestzaal ’t Krekelhof

Met uitzicht op het Albertkanaal en vlakbij het centrum van Hasselt, is het goed toeven in ’t Krekelhof. Een uitgesproken plek waar Jeroen Leenaerts en Chef Gert Maessen zich gespecialiseerd hebben in maar één ding, het verzorgen van diners en feesten voor groepen vanaf 15 personen in 6 verschillende zalen.

Uitvoering

De doorslaggevende factor om voor Rosval te kiezen kwam na het bezoek aan de fabriek in Best (NL). Met als resultaat een complete grootkeukeninrichting uitgerust met 2 plancha’s en 8 grote gasbranders.

In een kleine verlaging van de kachel zijn 2 grote inductieplaten aangebracht die ervoor zorgen dat de huisgemaakte soepen en sauzen makkelijk verwerkt kunnen worden. Een groot meesterwerk is de afzuigkap die met één lasnaad overloopt in de afzuigkap voor de ovens en friteuses. Er zit dus geen plafondstuk tussen, waardoor een esthetische RVS afzuighemel is ontstaan.

Sierstuk van de keuken is de 7 meter lange uitgifte die uitgerust is met 3 zones halogeen warmtelampen die onafhankelijk van elkaar kunnen werken.

Hotel Sassenheim- Leiden

Hotel Sassenheim is een bestaand hotel wat geheel gerenoveerd werd. De opdrachtgever heeft Rosval uitgedaagd om de nieuwste innovaties door te voeren in de grootkeuken.

Uitvoering

Rosval leverde bij Hotel Sassenheim- Leiden een complete nieuwe keukeninrichting en het Live Cooking buffet. De lengte van de keuken is enorm en daarom heeft het fornuis met ledverlichting een prominente plek ingenomen. Vanuit het restaurant kijkt de gast zo de open keuken in. Bekijk de prachtige foto’s of kom langs!

 

 

Restaurant Damianz Roermond

De voormalige gevangenis (1863) van Roermond is omgetoverd tot een bijzondere overnachtingsplek: Het Arresthuis, met eersteklas restaurant ‘Damianz’.

Uitvoering

Het resultaat van ons maatwerk is een stijlvolle keuken met bijzondere elementen erin verwerkt, zoals een aquarium voor de verse schaal- en schelpdieren en een wandvullend kruidenrek.

 

 

Het Amsterdamse Proeflokaal

Het Amsterdamse Proeflokaal is gesitueerd op het Stadionplein. Een ontmoetingsplek waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven.

Op maar liefst 1.800 m2, verdeeld over twee verdiepingen, komt u ogen en oren tekort. Word wakker met de eerste espresso van de dag in de ontbijtbar, kijk uw ogen uit bij de Proeftafels, schuif aan in de Dutch Seafood Corner of ontdek de Bierwereld.

Uitvoering

Rosval heeft hier niet één, niet twee, maar drie grootkeuken fornuizen, één Cool-Spot installatie, één grote productiekeuken voor feesten en partijen én een opleidingskeuken mogen realiseren.

Zo loopt u bij binnenkomst direct tegen de Dutch Seafood Corner aan waar we een Cool-Spot installatie hebben geplaatst. Dit is een bezienswaardigheid op zich. Op de begane grond hebben we verder twee keukens ingericht met o.a. een Robata Grill en een Waterbadgrill. Op de eerste etage is de grote productiekeuken en een opleidingskeuken geplaatst.

Het Amsterdams Proeflokaal is een aanwinst voor de horeca in Amsterdam.

The Market Hotel Groningen- WestCord

WestCord heeft op 1 mei 2021 de deuren geopend van haar nieuwste hotel: The Market Hotel Groningen. Dit is het 15e hotel van de WestCord hotelgroep met hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft, Groningen en Garderen en op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland.

The Market Hotel heeft op de begane grond een groot restaurant met twee terrassen aan de Grote Markt en de Nieuwe Markt en een eigen bakkerij. Er zijn 123 hotelkamers, verdeeld over zes verdiepingen. Het hotel biedt wellnessfaciliteiten en 160 m2 vergaderruimte, verdeeld over meerdere zalen. Op het dak wordt een terras gerealiseerd met een panoramisch uitzicht over Groningen.

Uitvoering

Het restaurant is voorzien van een open keuken met kookeilanden. In deze grootkeuken zijn de nieuwste kooktechnieken zoals inductie, de nieuwe Rosval Fryer® en de rubberloze koelingen, Rosval Easy Cooling®, te vinden. Daarnaast heeft Rosval hier een productie mise-en-place grootkeuken gerealiseerd.

 

Hotel Antwerpen

Van der Valk Hotel Antwerpen is een viersterrenhotel dat sinds eind 2016 deel uitmaakt van de Nederlandse hotelgroep. Het doel van Hotel Antwerpen is om tot de top drie, vier sterren hotels in Antwerpen te gaan horen. Om dit doel te realiseren wordt het hotel omgetoverd tot een vier sterren-plus hotel. Hotel Antwerpen heeft Rosval uitgedaagd om in de grootkeuken de nieuwste innovaties door te voeren.

Uitvoering

Rosval plaatste de complete grootkeuken inrichting met o.a. Rosval Topline fornuis met inductiekookplaat, inductiebakplaat, inductie wok, pastacooker, grill plaat en au bain marie. Daarnaast is het grootkeukenfornuis voorzien van een doorlopend (naadloos) bovenblad van maar liest 2,5mm dik RVS. Een prachtig project op een mooie locatie!