Noble Kitchen*

Na het onmiskenbare succes van restaurant Noble in ’s-Hertogenbosch, dat in 2016 werd bekroond met een Michelinster, is het tijd voor een geheel nieuwe uitdaging in Cromvoirt, gemeente Vught. Patron cuisinier Edwin Kats presenteert met gepaste trots Noble Kitchen* in Cromvoirt.

Uitvoering

De samenwerking tussen Edwin Kats, de architect, de projectontwikkelaar en onze projectadviseur liep dermate soepel dat Rosval de opdracht heeft gekregen om de restaurant keuken, spoelkeuken, productiekeuken en de koelcellen te produceren. In de keuken zijn de koelwerkbanken uitgerust met rubberloze koelingen Easy-Cooling®.

The Traveller

Op 4 november 2019 is een nieuw werelds restaurantconcept van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar van Visaandeschelde en THE ROAST ROOM, neergestreken in het groene hart van de campus van ING te Amsterdam Zuidoost.

Op culinair avontuur

Dit is het derde restaurant voor Michiel Deenik. Hij gaat dit avontuur aan samen met restaurantmanager Neal Valentijn en jeugdvriend Jeroen van Brussel. Het concept is geïnspireerd op hun gedeelde liefde voor reizen en de culinaire ontdekkingstocht die daarbij hoort.

Uitvoering

Bij The Traveller is een complete grootkeuken gerealiseerd met Rosval Easy-Cooling®, de rubberloze koelingen. Gasten kunnen in deze open keuken meekijken naar het werk van de chefs. Daarnaast is er bij The Traveller ook een uitgiftebank gerealiseerd voor de take away gerechten. In de grootkeuken zijn warmtekasten verwerkt en koelwerkbanken.

De levering van de grootkeuken had een grote impact. Door het drukke verkeer in de omgeving van lijndiensten moest de keuken ’s nachts worden geleverd. Hier draait Rosval zijn handen niet voor om en levert en monteert deze keuken dan ook in de nacht.

Hotel Amsterdam- Amstel

Hotel Amsterdam-Amstel is het eerste hotel van Van der Valk binnen de ring van Amsterdam. Vanaf zowel de A2 als de A10 is de L-vormige hoteltoren niet te missen. Door de perfecte locatie is het hotel zowel voor zakelijke als recreatieve bezoekers erg interessant.

Uitvoering

Rosval heeft de opdracht gekregen om de open keuken van ‘Restaurant Amstelle’ en het ontbijt- annex Live Cooking buffet ‘Buffet ’t IJ’ te ontwerpen en realiseren.

Voor de open keuken van ‘Amstelle’ is gekozen voor de stoere look van onze ‘Black Steel’ uitvoering. Uiteraard is het fornuis uitgevoerd met inductie en zijn de koelingen uitgevoerd met Rosval Easy-Cooling® (rubberloze koellades en deuren). In het Live Cooking buffet staat centraal een grote pizza- annex broodbakoven, waar het hotel haar eigen brood mee afbakt.

Naast het restaurant en het Live Cooking buffet heeft Rosval ook de kleine keuken en het barblad van Bar Moqum mogen leveren.

Grenshotel de Jonckheer

Bij het restaurant van Grenshotel de Jonckheer geniet u van specialiteiten uit de Belgisch-Franse keuken en diverse streekgerechten, altijd bereid met de beste versproducten. Voor zowel ontbijt, lunch als diner kunt u in het restaurant terecht. Het restaurant is elke dag geopend en biedt plaats aan 96 personen.

Uitvoering

Rosval heeft voor dit mooie restaurant een Live Cooking meubel geproduceerd en in 2019 geïnstalleerd.

De Rooi Pannen

Rooi Pannen Rosval keuken

Na de verbouwing van het leslokaal bij de Rooi Pannen in Eindhoven werden de nieuwe kookunits voor de leerlingen geplaatst. Daarnaast is er ook een kookeiland voor de docent geplaatst waar ook een leerling aan kan koken. In deze units is inductie verwerkt. Een kooktechniek waar de leerlingen nu les in gaan krijgen.

De meubels zijn allemaal uitgevoerd volgens de H1 norm. Dat betekent dat alle naden/hoeken rond aflopen en hierdoor makkelijk schoon te maken zijn.

Slagmolen**, Opglabbeek (B)

Ook sterrenchef Bert Meewis en zijn partner Karlijn Libbrecht van Restaurant Slagmolen kiezen voor Rosval. Begin 2015 breidt twee-sterrenrestaurant Slagmolen uit met een orangerie voor feesten.

Bert en Karlijn kozen ervoor om het totaalconcept te laten uitvoeren door één partij. Na een bezoek aan ons bedrijf was het voor hen al snel duidelijk dat Rosval de partij is met alle knowhow om dit te realiseren.

Uitvoering

Bert koos voor innovatie, terwijl Karlijn koos voor efficiëntie. Dit is natuurlijk het DNA van Rosval: naadloze werktafels, afgeronde RVS plinten, ledverlichting ingewerkt in de werktafels en koelingen zonder rubberen afdichting, Rosval Easy-Cooling®.

Schloss Lieser, Duitsland

Schloss Lieser is een prachtig kasteel dat in de stijl van Historisme is gebouwd in het gelijknamige wijndorp Lieser aan de Moezel. Het is het opvallendste historische gebouw in het dorp en staat al sinds 1981 onder monumentenzorg. In de tussentijd is het kasteel tot werelderfgoed verklaard.

Uitvoering

Tijdens een grootschalige renovatie plaatste Rosval een complete grootkeukeninrichting met een enorm hoog afwerkingsniveau.

Orangerie & Feestzaal ’t Krekelhof

Met uitzicht op het Albertkanaal en vlakbij het centrum van Hasselt, is het goed toeven in ’t Krekelhof. Een uitgesproken plek waar Jeroen Leenaerts en Chef Gert Maessen zich gespecialiseerd hebben in maar één ding, het verzorgen van diners en feesten voor groepen vanaf 15 personen in 6 verschillende zalen.

Uitvoering

De doorslaggevende factor om voor Rosval te kiezen kwam na het bezoek aan de fabriek in Best (NL). Met als resultaat een complete grootkeukeninrichting uitgerust met 2 plancha’s en 8 grote gasbranders.

In een kleine verlaging van de kachel zijn 2 grote inductieplaten aangebracht die ervoor zorgen dat de huisgemaakte soepen en sauzen makkelijk verwerkt kunnen worden. Een groot meesterwerk is de afzuigkap die met één lasnaad overloopt in de afzuigkap voor de ovens en friteuses. Er zit dus geen plafondstuk tussen, waardoor een esthetische RVS afzuighemel is ontstaan.

Sierstuk van de keuken is de 7 meter lange uitgifte die uitgerust is met 3 zones halogeen warmtelampen die onafhankelijk van elkaar kunnen werken.

Hotel Sassenheim- Leiden

Hotel Sassenheim is een bestaand hotel wat geheel gerenoveerd werd. De opdrachtgever heeft Rosval uitgedaagd om de nieuwste innovaties door te voeren in de grootkeuken.

Uitvoering

Rosval leverde bij Hotel Sassenheim- Leiden een complete nieuwe keukeninrichting en het Live Cooking buffet. De lengte van de keuken is enorm en daarom heeft het fornuis met ledverlichting een prominente plek ingenomen. Vanuit het restaurant kijkt de gast zo de open keuken in. Bekijk de prachtige foto’s of kom langs!

 

 

Restaurant Damianz Roermond

De voormalige gevangenis (1863) van Roermond is omgetoverd tot een bijzondere overnachtingsplek: Het Arresthuis, met eersteklas restaurant ‘Damianz’.

Uitvoering

Het resultaat van ons maatwerk is een stijlvolle keuken met bijzondere elementen erin verwerkt, zoals een aquarium voor de verse schaal- en schelpdieren en een wandvullend kruidenrek.